Descoperiti imprejurimile uimitoare ale pensiunii!

Clasificata cu 3 margarete, pensiunea noastra va pune la dispozitie 10 camere duble cu balcoane care au vedere la Muntii Bucegi sau/si Piatra Craiului, fiecare camera este dotata cu baie proprie, televizor si internet wirless.Cu o curte generoasa de 1400 metri, pensiunea va pune la dispozitie 10 locuri de parcare, loc de joaca pentru copii, foisor, gratar si escape room.

Puteti savura delicioasele preparate traditionale romanesti pe care restaurantul pensiunii vi le ofera. Cu o capacitate de 40 de persoane, restaurantul poate gazdui evenimente speciale sau mese festive.

La cererea dumneavoastra se pot organiza partide de paintball, calarie, mini baschet si badminton.

Experienta Casa Serena
De
peste
15
ani

Situata intr-o zona excelenta

Pensiunea noastra este punctul ideal de plecare in vizite la Castelul Bran, la Cetatea Rasnov si la DinoParc Rasnov sau in Parcul National Piatra Craiului. Tot de aici puteti pleca pe trasee montane, sau cu bicicleta pe dealurile din jurul pensiunii.
15+

Primim oaspeti

De peste 15 de ani ne bucuram sa fim gazda dumneavoastra.
escape

Escape room

Putem organiza jocuri de paintball, calarie si badminton.
Parcare

Parcare gratuita

Parcare privata gratuita disponibila la locatie

Povestea pensiunii

Am deschis aceasta pensiune din dragoste fata de munte si fata de natura. Situata in zona linistita Bran Moeciu, Serena Guesthouse Bran ofera camere confortabile cu vederi impresionante la Muntii Bucegi sau/si Piatra Craiului.
Zona turistica Caasa Serena

Zona turistica

Situata intr-o zona turistica foarte populara, pensiunea noastra ofera, pe langa linistea mult cautata, posibilitatea de a desfasura activitati care sa va scoata din cotidian.
Castelul Bran

Locuri minunate

Vizitele la Castelul Bran, la Cetatea Rasnov, la DinoParc Rasnov sau in Parcul National Piatra Craiului pot fi un moment de relaxare alaturi de cei dragi.
Casa Serena trasee montane

Trasee montane

Organizam plimbari pe trasee montane sau cu bicicleta pe dealurile din jurul pensiunii. Toate aceastea pot transforma o vacanta intr-una perfecta.

Facilitati

Restaurant & Bar

Wi-Fi Gratuit

Camere de familie

Parcare gratuita

Gratar

Transport aeroport

Escape room